Intervisie voor advocaten

Online intervisie voor advocaten

Online intervisie voor advocaten

 

Inhoud

De online bijeenkomst begint om 9.00 uur en eindigt rond 13.15 uur. De bijeenkomsten vinden plaats in groepen van maximaal vijf personen. Er wordt gebruik gemaakt van een videoconferentie via de applicatie Teams van Microsoft. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang u per e-mail een instructie. De kosten voor deelname aan de bijeenkomst bedragen € 225 exclusief btw. 

 

Kwaliteitstoetsen en PO-punten

Met het deelnemen aan de online bijeenkomst voldoet u aan vier van de acht uur intervisie per jaar gelet op de kwaliteitstoetsen voor advocaten (artikel 4.3.a Verordening op de Advocatuur). Bovendien levert deelname vier opleidingspunten op met dien verstande dat met intervisie ten hoogste vier punten per jaar mag worden behaald (artikel 4.4 Verordening op de advocatuur). 

Online Intervisiebijeenkomst

€ 272,25

  • Beschikbaar

Intervisiebijeenkomst voor advocaten (inclusief lunch)

Intervisiebijeenkomst voor advocaten

 

Inhoud

De intervisiebijeenkomst begint om 9.30 uur. De lunchpauze is van 12.00 tot 13.00 uur. De bijeenkomst eindigt rond 14.30 uur. Wanneer hier animo voor is dan vindt aansluitend een borrel plaats in het centrum van Deventer. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u per e-mail een instructie. De kosten voor deelname aan de bijeenkomst bedragen € 240 exclusief btw en inclusief een goed verzorgde lunch.  

 

Locatie 

De intervisiebijeenkomst wordt gehouden in het kantoorpand aan de Leeuwenbrug 89a te Deventer. Dit kantoorgebouw ligt aan het treinstation Deventer. Parkeren kan onder het gebouw, in parkeergarage Stationsplein. 

 

Kwaliteitstoetsen en PO-punten

Met het bijwonen van de bijeenkomst voldoet u aan vier van de acht uur intervisie per jaar gelet op de kwaliteitstoetsen voor advocaten (artikel 4.3.a Verordening op de Advocatuur). Bovendien levert deelname vier opleidingspunten op met dien verstande dat met intervisie ten hoogste vier punten per jaar mag worden behaald (artikel 4.4 Verordening op de advocatuur).

 

Intervisiebijeenkomst inclusief lunch

€ 290,40

  • Beschikbaar

Maatwerk - incompany cursus intervisie en gespreksbegeleiding voor bestaande intervisiegroepen

Neem voor een oplossing op maat contact met ons op per e-mail info@advocatenvoorintervisie.nl dan wel telefonisch 0570 - 71 48 72.

 

 

Intervisiebijeenkomst inclusief lunch

€ 0,00

  • Beschikbaar